Nieuwsflits

Speeltuin Hagerweike is lid van Speeltuinwerk Limburg

 

Om de speeltuin, het winkeltje en het zaaltje een veilige, plezierige en gezellige plek te houden, is de Stichting Hagerweike grotendeels afhankelijk van sponsorbijdragen. Word ook vriend van het Hagerweike. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

Hier vind je ook fotos, filmpjes en andere info.

 
Reisjes en feestjes
Schoolreisjes en kinderfeestjes bij Hagerweike Venlo

Het vieren van je (kinder)verjaardag is mogelijk bij 't Hagerweike. Hiervoor kan je gebruik maken van de speeltuin, toiletten, terras en zaaltje.

Het is mogelijk om een schoolreisje te organiseren naar speeltuin Hagerweike in Venlo.

De kosten voor het gebruik van het zaaltje voor kinderfeestjes tijdens de reguliere openingstijden in het seizoen (woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur) zijn € 50,- per dagdeel. Ook buiten de reguliere openingstijden kan het zaaltje in overleg met de beheerder gebruikt worden. Het tarief buiten de regulieren openingstijden is € 15,- per uur.

Het is verboden om alcohol te nuttigen in de speeltuin, te barbecueën/open vuur en/of live muziek te hebben. Drank en eten mag je zelf meenemen, ook in het zaaltje. Uiteraard vinden we het wel fijn als jullie dit kopen in ons winkeltje. We zijn namelijk blij met de inkomsten. Mocht je grotere bestellingen hebben, dan horen we dit uiteraard graag vooraf, zodat er voldoende in huis is. In het zaaltje staan 6 tafels van 180 bij 90 cm én 30 stoelen. Ook is er een muziekinstallatie, waarmee je muziek van je telefoon, USB-stick en/of radio kan beluisteren.

Wil je met een groep de speeltuin bezoeken tijdens schooltijden? Meld je dan even van te voren via onderstaand mailadres.

Neem voor meer informatie contact op via  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel met onze beheerder Carla Schrik: 077-354 8140