Nieuwsflits

Speeltuin Hagerweike is lid van Speeltuinwerk Limburg

 

Om de speeltuin, het winkeltje en het zaaltje een veilige, plezierige en gezellige plek te houden, is de Stichting Hagerweike grotendeels afhankelijk van sponsorbijdragen. Word ook vriend van het Hagerweike. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Like en volg ons op Facebook en LinkedIn!

Hier vind je ook fotos, filmpjes en andere info.

 
Reisjes en feestjes
Schoolreisjes en kinderfeestjes bij Hagerweike Venlo

Vanwege de coronamaatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een kinderfeestje te organiseren. Zodra de maatregelen het weer toelaten zullen wij via onze kanalen laten weten wanneer dit weer mogelijk is.

Het vieren van je (kinder)verjaardag is mogelijk bij 't Hagerweike. Hiervoor kan je gebruik maken van de speeltuin, toiletten, terras en zaaltje.

Het is mogelijk om een schoolreisje te organiseren naar speeltuin Hagerweike in Venlo.

De kosten voor het gebruik van het zaaltje voor kinderfeestjes tijdens de reguliere openingstijden in het seizoen (woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur) zijn € 40,- per dagdeel. Buiten de reguliere openingstijden kan het zaaltje gebruikt worden voor € 75,- per dagdeel. Mocht u op aanvraag gebruik willen maken van het springkussen, dan kost dat € 50,- extra.

Het is verboden om alcohol te nuttigen in de speeltuin, te barbecueën/open vuur en/of live muziek te hebben. Drank en eten mag je zelf meenemen, ook in het zaaltje. Uiteraard vinden we het wel fijn als jullie dit kopen in ons winkeltje. We zijn namelijk blij met de inkomsten. Mocht je grotere bestellingen hebben, dan horen we dit uiteraard graag vooraf, zodat er voldoende in huis is. In het zaaltje staan 6 tafels van 180 bij 90 cm én 30 stoelen. Ook is er een muziekinstallatie, waarmee je muziek van je telefoon, USB-stick en/of radio kan beluisteren.

U kunt het springkussen voor gebruik in de speeltuin ook los huren voor € 50,- per dagdeel.

Wil je met een groep de speeltuin bezoeken tijdens schooltijden? Meld je dan even van te voren via onderstaand mailadres.

Neem voor meer informatie contact op via  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .